Coherent Ondernemen

Home/Coherent Ondernemen

Speciaal voor ondernemers in Limburg of Brabant die hun bedrijf echt een stap verder willen brengen, organiseren wij, in samenwerking met House of Coherence, de training Coherent Ondernemen maar ook de 2-daagse Principles Course ”Coherentie in Leiderschap”. Beide zijn trajecten waarin je een nieuw licht werpt op je eigen onderneming en ondernemerschap. Hieronder meer informatie over Coherent Ondernemen.

Als ondernemer wil je in maar zeker ook aan je bedrijf werken

Nieuwe vragen uit de markt, bewegingen in de interne organisatie en de veranderende tijdgeest stellen je daarbij steeds weer voor nieuwe uitdagingen en dilemma’s. Hoe speel je in op deze ontwikkelingen? Hoe doe je recht aan je eigen idealen? En wat betekent dit voor je dagelijkse operatie? Dit zijn essentiële thema’s om je onderneming te ontwikkelen en sterker te maken voor de toekomst. Toch lukt het veel ondernemers niet om deze thema’s de aandacht te geven die nodig is.  In de training Coherent Ondernemen werk je met andere ondernemers uit de regio aan meer bewustwording over jouw onderneming. Hoe functioneert je bedrijf? Welke doelen streef je na? Welke rol neem je in en wat zijn de thema’s die je aandacht vragen?

”Waar ik eerst sceptisch was over het in het model brengen van mijn onderneming en vooral waarde hechtte aan de interactie tussen de deelnemende ondernemers en de trainers ben ik zo langzamerhand gaan inzien dat ik jaarlijks onze onderneming in kaart wil brengen en beschrijven via het Coherence model. Hiermee wil ik zorgen dat we planmatiger en bewuster onze weg vervolgen.”

Citaat van een van de deelnemende ondernemers

In vier sessies ga je aan de slag

Op een inspirerende locatie gaan we met een groep van 7-8 ondernemers aan de slag met het gedachtegoed van Coherence. De sessies zijn als volgt opgebouwd:

Sessie 1 | Een integraal perspectief op ondernemen: samenhang tussen hoge doelen en waardecreatie voor klanten.
Sessie 2 | Mijn hele onderneming in beeld: business model, onderscheidend vermogen en kwaliteit van de operatie.
Sessie 3 | Ik als ondernemer: ambities, visie, waarden en persoonlijke kwaliteiten en opgaven.
Sessie 4 | Richting aan ontwikkeling: inzicht in strategische speerpunten en handvatten voor ontwikkeling van je eigen onderneming en leiderschap.

Een gedetailleerde beschrijving van de inhoud van de sessies vind je in de 2020 Leaflet_Coherent Ondernemen_Plan4D. De prijs van het hele traject is € 1.495,- (ex BTW).

Inschrijven

Resultaat en opbrengst

  • Je ontwikkelt meer bewustwording op hoe je onderneming functioneert;
  • Je hebt inzicht in de belangrijkste vraagstukken, kansen en dilemma’s waar je op korte termijn mee aan de slag kunt;
  • Je leert van en met andere ondernemers en ontwikkelt een gezamenlijk kader waardoor je elkaar kunt helpen;
  • Je legt een basis voor verdere ontwikkeling van je onderneming en je eigen leiderschap.

”Ik bied veel meer klantwaarde dan ik nu laat zien. Hier ga ik verandering in brengen.”

Citaat van een van de deelnemende ondernemers

Meer weten of je aanmelden?

Ben je nu al overtuigd van deze investering in jezelf en je onderneming? Bel ons op 06-15139274 of meld je aan via guido@plan4d.nl. Check de korte video met uitleg hier: https://vimeo.com/213543405

Wil je eerst nog meer weten over de training, over Coherence of wil je een maatwerk aanpak voor jouw specifieke situatie? We maken graag een persoonlijke afspraak en beantwoorden al je vragen.