Interim Management

Home/Interim Management

Als Plan4D voer ik met veel plezier interim management opdrachten uit. Je kunt me als transitiecoach inhuren om elke groei, verander & innovatievraag beet te pakken. Vanuit zowel de inhoud (business) als het draagvlak (sociale context) ben ik de man die zorgt dat de gewenste beweging daadwerkelijk op gang komt.

Ik ben letterlijk een gangmaker voor resultaatgerichte verandering. Vanuit een verbindende visie, via een sluitende strategie naar een realistisch (uitstekend) resultaat. Dat begint met een open dialoog, zonder vooringenomenheid, zonder oordeel. En dat leidt tot een sluitend (en nieuw) perspectief waarmee je als ondernemer en als organisatie vooruit kunt. 

Dat vertaal ik in een helder visiedocument, een gedegen programmatische aanpak, korte en lange termijn resultaten, maar vooral ook in enthousiasme en eigenaarschap onder de eigen mensen.

Wanneer kan ik je helpen?

Bij interim of programma management opdrachten uit op het gebied van verandermanagement, innovatie of commerciële groei (sales, marketing, business development).  Leidinggevend en coachend.

Vanuit je dagelijkse praktijk lossen we samen de uitdagingen waar je voor staat op. Daarbij kijken we ondertussen nadrukkelijk naar de kansen van morgen. Met als doel altijd: borgen dat je met de juiste aanpak echt toegevoegde waarde voor jouw medewerkers, klanten en aandeelhouders creëert.

Wil je weten hoe ik dat doe?

Neem dan contact met me op via guido@plan4d.nl of 06 15 13 92 74.